La placa que recorda Miquel Grau a la plaça dels Cavalls d'Alacant torna a patir un atac

El Casal Popular Tio Cuc remarca que es tracta de la setena agressió feixista contra el monument
/ València
4 gener 2018 01:00h
A banda de l\'atac a la placa de Miquel Grau, des del Casal Popular Tio Cuc alerten que "una part de la ciutat ha aparegut plena d\'adhesius de la Falange".

El Casal Popular Tio Cuc d'Alacant denuncia l'atac de la placa que, a la plaça dels Cavalls, homenatja Miquel Grau i recorda el seu assassinat l'octubre del 1977. Així ho han manifestat al seu mur de Facebook, on han afirmat que, "en la nit del 4 de gener del 2018, els feixistes han tornat a atacar la placa" i han remarcat que "aquest és el seté atac feixista contra la placa". En aquesta ocasió, la placa ha estat arrancada. A més, des del casal indiquen que "una part de la ciutat ha aparegut plena d'adhesius feixistes de la Falange, cosa que també va succeir la nit del 21 de desembre del 2017.

Per als membres del Tio Cuc, "aquests nous atacs no es tracten de fets aïllats, sinó d'una constatació més de la impunitat amb la qual actua el feixisme a la nostra ciutat i que s'ha agreujat en els darrers mesos". Per això, des del casal "exigeixen a l'Ajuntament d'Alacant la reposició de la placa i una investigació i un esclariment dels responsables de l'atac". A més, conviden les organitzacions antifeixistes "a realitzar una nova neteja a la ciutat de la propaganda fastigosa i odiosa" i es comprometen a "restaurar immediatament la placa arrencada".

next