Diari La Veu del País Valencià
Ciutadans creu que la guerra entre PP i Compromís és un entrebanc per al funcionament de la Diputació d’Alacant

Ciutadans a les Corts Valencianes ha denunciat aquest divendres que “la guerra oberta entre el PP i Compromís obstaculitza la tasca de la Diputació d’Alacant”, a més del “perjudici que ocasiona en la imatge pública de la institució”,

Així s’ha expressat la portaveu parlamentària de la formació taronja, Mari Carmen Sánchez, en un comunicat, respecte a l’anunci del PP provincial d’Alacant de portar als tribunals les ajudes del Consell a projectes en diferents municipis alacantins.

La síndica ha lamentat que els ‘populars’ facen un “ús de cacic” de la corporació provincial “amb finalitats merament electorals”. Al seu judici, “aquesta estratègia de cacic es deu únicament a una venjança dels populars contra Compromís, que prèviament havia paralitzat, via judicial, les subvencions a municipis governats pel PP”.

Per tant, per a Sánchez, resulta “lamentable” que els dos partits “utilitzen la Diputació amb finalitats partidistes i electorals”. Ha defensat que, en lloc d’açò, ambdues formacions “haurien de fer més autocrítica abans de dictar sentència sobre el que fan altres organismes”, a més de “posar-se a treballar veritablement per a millorar la situació de les localitats alacantines en les quals governen”.

Entre altres qüestions, la portaveu de Cs ha recordat que “encara s’estan esperant explicacions sobre l’ascens a vicepresident de la Diputació de l’alcalde de La Nucia (Alacant) –Bernabé Cano–, doblement investigat per la justícia, una qüestió sobre la qual el PSPV tampoc no s’ha pronunciat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa