Diari La Veu del País Valencià
El Sorteig de Reis reparteix part del segon premi a Carlet i Benijòfar

El número 18.442 ha sigut agraciat amb el segon premi del Sorteig de Reis i s’ha venut en part en les localitats de Carlet (la Ribera Alta) i de Benijòfar (el Baix Segura), tot i que ha caigut molt repartit per tot Espanya.

Dotat amb 750.000 euros a la sèrie, el 18.442 s’ha venut al País Valencià en les administracions situades al carrer Colón de Carlet i al Ramón y Cajal de Benijòfar, segons la informació de Loteries i Apostes de l’Estat, recollida per Europa Press.

El segon premi també ha arribat a Almeria, Àlaba, Astúries, Badajoz, Barcelona, Burgos, Cadis, Ciudad Real, Còrdova, la Corunya, Guipúscoa, Granada, Huelva, Jaén, las Palmas de Gran Canaria, Lugo, Madrid, Múrcia, Navarra, Pontevedra, Tenerife i Zaragoza.

Pel que fa al primer premi, dotat amb dos milions d’euros per sèrie, ha sigut el número 5.685 i ha caigut íntegre a Bilbao. Finalment, el tercer premi ha sigut per al número 23.282, dotat amb 250.000 euros per sèrie, i ha estat venut a l’administració de Loteries número 1 de Iecla (Múrcia).

Comparteix

Icona de pantalla completa