Ràdio Terra es presenta divendres a Sueca

El projecte pretén retornar a les persones 'la veu i el protagonisme' que mereixen en la construcció social de la realitat
25 febrer 2014 01:00h
Cartell de l'acte de presentació de Ràdio Terra a Sueca.
RedactaVeu / Sueca
 
Radio Terra és un projecte radiofònic de comunicació popular, una ràdio digital a nivell nacional, feta des de i pels Països Catalans que naix amb l'objectiu de "retornar a les persones la veu i el protagonisme que mereixen en la construcció social de la realitat".
 
La presentació de Ràdio Terra tindrà lloc el divendres 28 de febrer a la nova Biblioteca Municipal de Sueca. Sergi Franch, un dels periodistes impulsors del projecte i Saray Puchades, la corresponsal de la Ribera Baixa, seran els encarregats de l'acte, que acompanyarà una xerrada col·loqui amb el títol "periodisme i comunicació popular".
 
Ràdio Terra s’aixeca com un "espai d’informació i comunicació de caràcter horitzontal i cooperatiu", com un projecte "autogestionat i amb caràcter i criteri professional, que pretén retornar a les persones la veu i el protagonisme que mereixen en la construcció social de la realitat".
 
Segons els seus impulsors, serà un mitjà d’abast nacional però construït des de cada racó dels Països Catalans "i amb tots els accents". 
 
Ràdio Terra compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors i corresponsals a cada comarca que s’encarregaran "de connectar el coneixement, la cultura i les realitats del País".
 
El projecte, que ha estat impulsat per un grup de persones de Reus, es va presentar en aquesta ciutat el passat 3 de febrer i s’han programat més de 30 xerrades al llarg de tot el territori per donar‐lo a conéixer, al temps que sumar suports en forma de subscripcions, ja que "per 2 euros al mes, permeten tirar endavant la proposta". La pàgina web del projecte és: http://laradio.cat


next