El PPCV retira la proposta del segon metge als bous al carrer i admet "descoordinació" entre els diputats

Jorge Bellver: "Les responsables de Sanitat (Català i Yáñez) desconeixien que la qüestió s'estava tractant en la comissió de seguiment (d'afers taurins)"
/ València
8 gener 2018 01:00h
El diputat Jorge Bellver troba "inaudit" que el director de l\'Agència Antifrau demane canviar la llei de creació per a guanyar independència.

El PPCV ha aclarit aquest matí quina és la seua postura al voltant de la presència d'un segon metge durant la celebració de bous al carrer. El partit liderat per Isabel Bonig està en contra, com la mateixa presidenta va assegurar dijous passat després de reunir-se amb els defensors d'aquests festejos.

L'opinió taxativa de Bonig contrastava amb la de les diputades María José Català i Remedios Yáñez. L'exconsellera d'Educació i la seua companya de grup van presentar una proposició no de llei (PNL) el 23 d'octubre on se sol·licitava que els bous al carrer disposaren d'un segon metge, una proposta que es feia ressò de la demanda dels col·legues professionals de l'àmbit sanitari.

El diputat Jorge Bellver ha resolt aquest matí els dubtes tot assegurant que les diputades "desconeixien que la qüestió s'estava tractant en la comissió de seguiment" d'afers taurins del PPCV i ha avançat que la PNL "ha decaigut". 

De fet, Bellver ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa on ha presentat una proposició de llei per a derogar l'obligatorietat del segon metge aprovada el passat 28 de desembre dins de la llei d'acompanyament dels pressupostos de 2018. L'esmena que ho preveia la va presentar Podem i va aprovar-se amb els vots de Compromís i PSPV i el rebuig de PPCV i Ciutadans.

next