Joan Maria Tamarit pren possessió del seu càrrec com a secretari general del CJC

Tamarit ha sigut degà de la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Sueca i membre del Consell General de l'Advocacia Espanyola des de 2007 fins al 2016
/ València
8 gener 2018 01:00h
El nomenament de Tamarit va ser aprovat pel Consell el passat 5 de desembre

El nou secretari general del Consell Jurídic Consultiu, Joan Maria Tamarit Palacios, ha pres possessió del seu càrrec en un acte presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

L'acte, celebrat al Saló Daurat del Palau de la Generalitat, ha comptat també amb la presència de la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra. A més, ha assistit la presidenta del Consell Jurídic Consultiu, Margarita Soler, i els consellers electius.

Tamarit, el nomenament del qual va ser aprovat pel Consell al ple del passat 5 de desembre, és llicenciat en Dret per la Universitat de València i ha sigut degà de la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Sueca i membre del Consell General de l'Advocacia Espanyola des de 2007 fins al 2016.

Advocat en exercici i vocal de la Comissió Codificadora Civil Valenciana, ha sigut també membre de l'Observatori de Dret Civil Valencià des de 2001 fins al 2015, a més de professor associat de Dret Civil de la Universitat de València i conseller i membre de la comissió permanent del Consell Valencià de Col·legis d'Advocats.

 

 

next