Diari La Veu del País Valencià
Detingut un jove per atropellar diverses vegades una dona a Favara i agredir una altra per venjança a Catarroja

La Guàrdia Civil ha detingut un jove de 25 anys acusat d’atropellar repetides vegades amb el seu cotxe una dona a Favara (Ribera Baixa), que es troba ingressada a la UCI en estat greu. El mateix dia, a més, suposadament, va robar i agredir una altra xica a Catarroja (Horta Sud) per venjança cap a la seua actual parella, amb la qual havia discutit, encara que cap de les víctimes tenia relació amb ella. Al detingut se li atribueix també un delicte de violència masclista respecte a la seua companya.

Segons ha informat la Comandància en un comunicat, la detenció del presumpte autor dels fets, de nacionalitat espanyola, es va produir el passat 5 de gener en el marc de l’operació ‘CRINERA’. Al detingut se li atribueix una temptativa d’homicidi, un robatori amb violència i un delicte de violència masclista contra la seua parella.

El passat 5 de gener, la Guàrdia Civil de València va tenir coneixement d’una agressió i un robatori a una dona a Catarroja, on un individu li va propinar colps en repetides ocasions. Així mateix, els agents van rebre notícia d’un atropellament intencionat a una dona a Favara. Gràcies a les dades obtingudes pels investigadors es va poder identificar en el mateix dia el presumpte autor de tots dos fets: un jove de 25 anys i nacionalitat espanyola. A més, sostenen que va actuar motivat “per venjança cap a la seua actual parella”, segons la Guàrdia Civil.

D’acord amb la Comandància, el detingut, arran d’una discussió de parella, va eixir de València el divendres 5 de gener de matí amb el seu vehicle i va parar a Catarroja, on va contactar amb una dona en una via de servei i a la qual suposadament va propinar colps en repetides ocasions fins que va sostraure-li la seua bossa. Posteriorment, durant la vesprada d’eixe mateix dia, va acudir a un lloc pròxim a Favara, on va arreplegar una altra xica i, després de mantenir una conversa amb ella i que la dona baixara del vehicle, l’ara detingut la va envestir amb la part frontal del cotxe.

La víctima va quedar estesa al sòl i el presumpte autor dels fets va fer marxa enrere i va passar sobre ella amb el cotxe. La primera de les víctimes va patir politraumatismes en diverses parts del cos i va ser donada d’alta el mateix dia, mentre que la segona es troba ingressada en estat greu a la UCI. En l’operació van participar agents de la Guàrdia Civil d’Alfafar, Gandia, Oliva i València, així com unitats de Policia Judicial, a més d’agents del Subsector de Trànsit de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa