Diari La Veu del País Valencià
The Guardian assenyala València com una de les destinacions turístiques imprescindibles d’aquest 2018

La ciutat de València ha sigut seleccionada en la llista del periòdic The Guardian com un lloc ideal per a gaudir de les vacances aquest 2018, al costat d’altres llocs com Àmsterdam, París, Rússia o el Caire.

Per a The Guardian, València ofereix una extensa i molt notable proposta d’oci, cultura i gastronomia, en la qual destaca el complex gastronòmic Veles e Vents amb els seus tres restaurants: La Sucursal, La Marítima, local especialitzat en arrosos i peixos de llotja al forn de llenya, juntament amb Malabar i la seua renovada oferta de tapes d’autor i una carta de cerveses especials i internacionals.

Aquest esment destacat de València per part del diari anglés arriba en un moment en què hi ha prevista la inauguració de noves rutes d’avió entre la ciutat i destacats punts com Edimburg, Glasgow i Luton. Aquestes noves destinacions se sumen a les ja existents del Regne Unit, fent del turisme provinent d’aquest territori un dels més importants dins del conjunt dels visitants que rep la capital valenciana.

Veles e Vents

Des de la seua reobertura, el projecte de Heineken Espanya i Grup La Sucursal ha acollit esdeveniments summament rellevants per a la ciutat i ha acollit ja més de 80 concerts, amb especial cobertura als grups locals, i diverses manifestacions artístiques com ara dansa, escultura, pintura i presentacions de llibres.

Un altre dels eixos fonamentals del Veles e Vents és la formació, convertit en seu de l’Escola d’Hostaleria de la Fundació Cruzcampo, que ha començat el seu segon curs en aquestes instal·lacions amb gran èxit i de la mà del prestigiós xef Ángel León.

A més, Veles e Vents s’ha convertit en escenari per a diversos esdeveniments pel seu especial posicionament gastronòmic innovador, acollint, per exemple, la gravació d’un programa deMasterchef Celebrity’; també la CulinaryAction, de la mà del Basque Culinary Center, així com el primer Paella Fórum, al voltant del plat estrella de la gastronomia valenciana, i la ponència de Ferrán Adriá, patrocinada per Movistar amb la innovació com a eix central.

Comparteix

Icona de pantalla completa