The Guardian assenyala València com una de les destinacions turístiques "imprescindibles" d'aquest 2018

De totes les propostes d'oci, cultura i gastronomia destaca en especial el complex gastronòmic Veles e Vents
/ València
8 gener 2018 01:00h
Altres de les 40 destinacions turístiques que recomana el diari anglés són París, el Caire o Àmsterdam

La ciutat de València ha sigut seleccionada en la llista del periòdic The Guardian com un lloc ideal per a gaudir de les vacances aquest 2018, al costat d'altres llocs com Àmsterdam, París, Rússia o el Caire.

Per a The Guardian, València ofereix una extensa i molt notable proposta d'oci, cultura i gastronomia, en la qual destaca el complex gastronòmic Veles e Vents amb els seus tres restaurants: La Sucursal, La Marítima, local especialitzat en arrosos i peixos de llotja al forn de llenya, juntament amb Malabar i la seua renovada oferta de tapes d'autor i una carta de cerveses especials i internacionals.

Aquest esment destacat de València per part del diari anglés arriba en un moment en què hi ha prevista la inauguració de noves rutes d'avió entre la ciutat i destacats punts com Edimburg, Glasgow i Luton. Aquestes noves destinacions se sumen a les ja existents del Regne Unit, fent del turisme provinent d'aquest territori un dels més importants dins del conjunt dels visitants que rep la capital valenciana.

Veles e Vents

Des de la seua reobertura, el projecte de Heineken Espanya i Grup La Sucursal ha acollit esdeveniments summament rellevants per a la ciutat i ha acollit ja més de 80 concerts, amb especial cobertura als grups locals, i diverses manifestacions artístiques com ara dansa, escultura, pintura i presentacions de llibres.

Un altre dels eixos fonamentals del Veles e Vents és la formació, convertit en seu de l'Escola d'Hostaleria de la Fundació Cruzcampo, que ha començat el seu segon curs en aquestes instal·lacions amb gran èxit i de la mà del prestigiós xef Ángel León.

A més, Veles e Vents s'ha convertit en escenari per a diversos esdeveniments pel seu especial posicionament gastronòmic innovador, acollint, per exemple, la gravació d'un programa de 'Masterchef Celebrity'; també la CulinaryAction, de la mà del Basque Culinary Center, així com el primer Paella Fórum, al voltant del plat estrella de la gastronomia valenciana, i la ponència de Ferrán Adriá, patrocinada per Movistar amb la innovació com a eix central.

next