Baldoví diu que Rajoy ha potenciat l’acomiadament i ha protegit als poderosos

Compromís creu que ha sigut un any de "decretassos" i "promeses incomplides"
1 gener 2013 01:00h
EFE /Madrid

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, considera que el president del Govern, Mariano Rajoy, només pot oferir hui el balanç d’un any "governat a base de decretassos, promeses que ha incomplit i mentides que ha dit al conjunt de la ciutadania".

Segons Baldoví, la generacions futures estudiaran la campanya electoral del PP de 2011 com la "campanya en què es van llançar més missatges falsos i mentides de la història de la democràcia".

"Ha demostrat que tot ha sigut una carrera de poder, de tindre poder per tindre poder i no de voler arribar al govern per solucionar els problemes de la societat i ajudar els ciutadans", ha dit el parlamentari de la coalició valencianista, progressista i ecologista en un comunicat.

Al seu parer, res es pot analitzar hui des d’una perspectiva positiva, perquè "amb Rajoy s’ha potenciat l’acomiadament, s’ha protegit als poderosos i defraudadors i s’ha rescatat immoralment a una banca culpable, en gran part, del desastre econòmic, social i humà que vivim a l’actualitat".

next