Diari La Veu del País Valencià
Bárcenas i Acebes compareixeran en la comissió d’investigació de Fira de València

L’extresorer del PP Luis Bárcenas ha sigut cridat a comparéixer a les Corts Valencianes el pròxim 15 de febrer en el marc de la Comissió Especial d’Investigació sobre la gestió de les institucions firals del País Valencià. També se cita l’exsecretari general dels populars Ángel Acebes per al dia 8 de març. Així figura en el calendari de compareixences, consultat per Europa Press, d’aquesta comissió parlamentària que investiga la gestió en Fira València

L’agenda preveu que el 15 de febrer compareguen al Parlament valencià Luis Bárcenas i qui va ser president del Comité Organitzador del XVI Congrés Nacional del PP i expresident de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel, així com Fernando Giner, expresident de la Diputació de València en qualitat d’exvocal nat del Patronat de la institució firal.

Per al 22 de febrer se cita l’exsecretari general del PPCV Ricardo Costa i, per a l’1 de març, l’extresorera dels populars valencians Yolanda García Santos. El 8 de març s’espera la presència de l’exministre i exsecretari general del PP, Ángel Acebes, i el 15 d’aquest mes, la dels expresidents de les diputacions de València, Castelló i Alacant, Alfonso Rus, Carlos Fabra i José Joaquín Ripoll, respectivament.

Olivas, Camps i Fabra

El dijous 22 de març s’apunten les compareixences de l’exvocal del patronat Jaime Mundo i les dels expresidents de la Generalitat Valenciana José Luis Olivas i Francisco Camps. Un altre excap del Consell, Alberto Fabra, obrirà les intervencions del 19 d’abril, jornada en què també s’ha fixat la presència de l’expresident de la Diputació d’Alacant Julio de España i del director general de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca.

Queda pendent la compareixença de l’exconseller d’Economia i Hisenda del PP durant el segon Pla de Modernització de Fira València, Gerardo Camps. Entre els compareixents en aquesta comissió, que va començar en març de l’any passat, han sigut considerats líders de la trama Gürtel Francisco Correa; Álvaro Pérez ‘El Bigotes’, que va ser president d’Orange Market, i Pablo Crespo.

Comparteix

Icona de pantalla completa