Diari La Veu del País Valencià
Ford condiciona l’augment del salari a la reducció de l’absentisme laboral

La direcció de la planta d’Almussafes de Ford ha condicionat un possible augment salarial per als seus treballadors a la reducció dels nivells d’absentisme laboral o dels complements econòmics per baixa que perceben els empleats.

L’empresa ha plantejat aquesta idea en la reunió de negociació del Pla de Competitivitat de Ford que ha tingut lloc aquest dimecres i en què s’ha ajornat, fins a dilluns 15 de gener, la discussió sobre aquesta qüestió, segons ha informat el portaveu d’UGT-Ford, Carlos Faubel.

Des del sindicat s’han posicionat en contra d’aquest plantejament i han instat l’empresa a pronunciar-se sobre la proposta que van realitzar en desembre, que buscava “mantindre el poder adquisitiu dels seus treballadors a la factoria d’Almussafes (València) i recuperar el pla de previsió per a la jubilació de 4.500 empleats”.

Les negociacions entre l’empresa i els representants dels treballadors continuaran aquest dilluns. Per a aquesta trobada, el portaveu ha exhortat l’empresa a tractar la negociació del calendari de vacances en la planta de motors.

Comparteix

Icona de pantalla completa