Diari La Veu del País Valencià
Compromís exigeix que, a banda de demanar perdó, el PPCV torne els diners saquejats

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha qualificat com a decebedores les valoracions realitzades per la Presidenta del PPCV Isabel Bonig sobre la confessió del cap de la trama Gürtel, Francisco Correa, respecte al finançament il·legal del seu partit.

A parer de Ferri, “que tot el que tinga a dir Bonig sobre els avanços judicials en la causa que investiga la corrupció del PPCV siga que ja varen demanar perdó en el congrés regional del passat abril és bona mostra del nul nivell de regeneració que ha suposat el lideratge de Bonig”.

“El que necessitem els valencians i valencianes no és que el PPCV demane perdó sense més. Els diners saquejats per la corrupció del PP han de tornar a les arques públiques, eixa és la prioritat”, ha assenyalat en una nota de premsa el síndic nacionalista.

Segons Ferri, “cada vegada que hi ha novetats en els processos judicials per la corrupció dels governs del PPCV es posa de relleu l’escàs èxit d’Isabel Bonig en desmarcar-se de l’obscur passat del seu partit, entre altres coses, perquè ella mateixa i molts altres que continuen en primera línia formaven part d’aquells governs del saqueig”.

El diputat ha afegit que “tampoc ajuda a la titànica tasca de regeneració que haurien d’escometre que el PPCV mai haja renegat de Francisco Camps i del seu llegat corrupte i que inclús des del grup popular se li riguen les gràcies quan compareix en les comissions d’investigació de les Corts”.

Comparteix

Icona de pantalla completa