El PPCV durà la preservació de la presó permanent revisable a les Corts i als ajuntaments

Isabel Bonig, presidenta del PPCV, defén que aquesta figura penal és "fonamental" i ha anunciat la presentació d'una iniciativa parlamentària
/ València
11 gener 2018 01:00h
Bonig demana als diferents grups polítics que "reflexionen" al voltant de la presó permanent revisable

La presidenta del Partit Popular al País Valencià, Isabel Bonig, ha anunciat hui la presentació d'una iniciativa parlamentària a les Corts i de mocions als ajuntaments a favor de mantenir la presó permanent revisable. Bonig s'ha pronunciat així a Castelló després d'assistir a la reunió del Consell de Direcció del PP de la demarcació. La presidenta popular i síndica a les Corts ha instat els partits a "reflexionar" sobre la presó permanent revisable, que ha qualificat de "fonamental".

"No és possible que l'estat de dret no prenga mesures per a parar aquells que volen pertorbar la bona convivència dels ciutadans. Espere que Compromís, PSPV i Podem es preocupen del que interessa als valencians, que és l'ocupació, la baixada d'impostos i la seua seguretat i la llibertat enfront dels qui volen trencar-la", ha manifestat.

Bonig ha assenyalat, a més a més, que el PPCV "ja està marcant l'estratègia i parlant de futur". "Hi ha una preocupació a tota la Comunitat Valenciana per la falta de gestió del Consell de Puig i Oltra. L'única dinàmica que duen a terme és mirar al passat i buscar culpables i s'han encarregat de dividir i d'enfrontar els valencians. Enfront als qui no fan res, el PPCV vol ser la solució als problemes dels valencians", ha assenyalat.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next