Diari La Veu del País Valencià
El PPCV durà la preservació de la presó permanent revisable a les Corts i als ajuntaments

La presidenta del Partit Popular al País Valencià, Isabel Bonig, ha anunciat hui la presentació d’una iniciativa parlamentària a les Corts i de mocions als ajuntaments a favor de mantenir la presó permanent revisable. Bonig s’ha pronunciat així a Castelló després d’assistir a la reunió del Consell de Direcció del PP de la demarcació. La presidenta popular i síndica a les Corts ha instat els partits a “reflexionar” sobre la presó permanent revisable, que ha qualificat de “fonamental”.

“No és possible que l’estat de dret no prenga mesures per a parar aquells que volen pertorbar la bona convivència dels ciutadans. Espere que Compromís, PSPV i Podem es preocupen del que interessa als valencians, que és l’ocupació, la baixada d’impostos i la seua seguretat i la llibertat enfront dels qui volen trencar-la”, ha manifestat.

Bonig ha assenyalat, a més a més, que el PPCV “ja està marcant l’estratègia i parlant de futur”. “Hi ha una preocupació a tota la Comunitat Valenciana per la falta de gestió del Consell de Puig i Oltra. L’única dinàmica que duen a terme és mirar al passat i buscar culpables i s’han encarregat de dividir i d’enfrontar els valencians. Enfront als qui no fan res, el PPCV vol ser la solució als problemes dels valencians”, ha assenyalat.

Comparteix

Icona de pantalla completa