Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig lliurarà el premi Broseta a Societat Civil Catalana al Palau de la Generalitat

La plataforma antiindependentista i espanyolista Societat Civil Catalana (SCC) rebrà de mans del president de la Generalitat el Premi a la Convivència atorgat per la Fundació Manuel Broseta. Ximo Puig obrirà les portes del Palau de la Generalitat als guardonats i als membres de l’entitat que concedeix el reconeixement dilluns 15 de gener a les 12 hores. L’any passat Puig ja va presidir al Palau de la Generalitat el lliurament del guardó, que va rebre l’expresident espanyol Felipe González. El fet que el president de la Generalitat lliure aquestes distincions és un fet que ja es produïa durant el mandat del Partit Popular.

L’anunci dels detalls del lliurament l’ha fet SCC per mitjà d’un comunicat en què ha detallat que l’encarregat de rebre el premi serà el seu president, José Rosiñol, qui acudirà a València acompanyat de la junta directiva de l’entitat.

En el comunicat, SCC explica que el Premi a la Convivència Manuel Broseta se li atorga “per la tasca que exerceix a Catalunya”. En anys anteriors, el premi es va lliurar al rei Joan Carles I, a la reina Sofia i als líders polítics Felipe González, Nicolas Sarkozy i Javier Solana, entre d’altres.

SCC afegeix que, “a més del lliurament del premi, l’acte comptarà amb les intervencions de José Rosiñol i Ximo Puig, que realitzaran una anàlisi de la situació que es viu a Catalunya i al conjunt d’Espanya”.

Comparteix

Icona de pantalla completa