Diari La Veu del País Valencià
Oltra, sobre el premi Broseta a SCC: No representa el Consell. És una fundació privada que dóna els premis a qui creu

Mónica Oltra ha desvinculat el Consell de la concessió del premi Manuel Broseta a la plataforma espanyolista Societat Civil Catalana i ha matisat que el guardó “no representa” el govern del Botànic perquè es tracta d’una decisió d’una fundació privada que concedeix premis “a qui creu que els ha de donar i que els mereix”.

Preguntada durant la roda de premsa posterior al Ple del Consell pel fet que serà el president de la Generalitat qui lliurarà el premi a la seu del govern, Oltra ha recordat que la presència del cap de l’executiu és “una qüestió que s’ha fet en els últims anys tradicionalment”.

Tot i que Oltra ha negat que hi haja malestar en cap membre del Consell, un membre del segon esglaó, el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, membre de Compromís, ha qualificat en les xarxes socials d'”error no forçat” el protagonisme de Puig en el lliurament del premi.

Posteriorment, davant la repercussió d’aquestes paraules, Nomdedéu ha penjat un altre missatge: “Hi ha qui creu que les discrepàncies resten força a un equip. Jo sóc dels qui creu que, ben gestionades i explicades, serveixen per a sumar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa