València Turisme mostrarà a Fitur els "infinits" reclams turístics del territori

La Diputació de València i el Patronat de Turisme han preparat diferents accions i propostes sota el lema 'Why V?'

La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, s'ha reunit amb els tècnics de Turisme dels municipis que participen en Fitur 2018 per a coordinar accions i propostes. En la presentació també ha participat el director del Patronat, Evarist Caselles.

En el transcurs de la reunió s'ha incidit en el lema turístic de València Turisme per a 2018: 'Why V?' que inspira els eixos principals d'acció centrats en l'autenticitat del mètode valencià que "ens fa singulars i posa en valor el territori".

Tal com ha destacat Moncho, "estem a les portes de Fitur, una de les més destacades fires internacionals del turisme i és important que tots ens sentim prescriptors dels nostres valors. Anem a vendre territori i fer el millor turisme que sapiguem".

'Why V?'

Els reclams del territori valencià en l’àmbit del turisme són "infinits", segons destaca la imatge gràfica institucional triada pel Patronat de Turisme per a anar al certamen internacional. Entre aquesta multitud de raons destaquen el patrimoni natural, cultural i artístic, els mercats i llotges, les hores de sol, el bon clima, la música, la pólvora, la singularitat de l’esport autòcton, la pilota i els segles d’horta tradicional, entre d'altres.

Col·laboració amb empreses

D'altra banda, el Patronat de Turisme acudeix a FITUR també amb agents privats perquè, segons Pilar Moncho, "la col·laboració público-privada és imprescindible per a activar les economies locals i per a fer del turisme un sector competitiu i amb futur”

Enguany, en la zona de productes del Patronat de Turisme de València, que estarà operativa els cinc dies de FITUR, participaran un total de 32 empreses de diferents sectors turístics: 18 empreses de turisme actiu, sis de turisme gastronòmic, set de turisme cultural i un producte de destinació.

En la seua intervenció, Evarist Caselles ha animat els ajuntaments a aprofitar la fira per a promocionar al màxim els seus productes locals i els ha convidat a fer-se ressò a les xarxes socials de les etiquetes emprades per València Turisme enguany en Fitur: #VhyV i #ValenciaTurisme.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat