Diari La Veu del País Valencià
Sandra Gómez es presenta a liderar el PSPV de València per a trencar amb les dinàmiques de quotes i famílies

Sandra Gómez, primera tinenta d’alcalde i cap del grup municipal socialista a l’Ajuntament de València, ha presentat hui la seua candidatura ‘Força per a Guanyar’ amb la qual concorrerà al pròxim congrés comarcal de la ciutat de València. S’enfronta en primàries a la seua companya de partit Maite Girau.

Gómez ha explicat que en aquesta ocasió ho fan “amb més força que la primera vegada”. “Els companys que es presenten en aquest projecte volen trencar amb les males dinàmiques del partit socialista”, ha assegurat. A més, ha afegit: “Volem un partit fort i unit però que entenga la diversitat i pluralitat de tota la seua militància”.

A més, ha deixat clar que “volem acabar amb les males sinergies de quotes i famílies” i “qualsevol decisió serà presa pels companys sense ingerències de nivell autonòmic”. Ha destacat que “el projecte està construït des de zero i col·lectivament, sempre escoltant els companys”. “Tenim molt clar que ha de representar tota la militància, per això s’han recollit més de 200 propostes”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa