Detingut un home per agredir presumptament la seua parella la Nit de Nadal

Els fills estaven davant quan l'agressor va insultar, espentar i amenaçar la dona
/ València
13 gener 2018 01:00h
Segons la Policia, el detingut hauria maltractat la done en més ocasions.

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 45 anys per presumptament agredir la seua parella la Nit de Nadal i amenaçar amb llevar-li els seus tres fills, que estaven presents durant l'agressió. Pel que sembla, l'arrestat la va insultar, li va propinar espentes i la va agarrar pels braços perquè no es poguera moure, a més d'advertir-li que la faria "passar com a boja", segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat. 

Els fets van succeir el diumenge 24 de desembre, després que la dona recriminara al seu marit que no estava atenent els seus fills ni realitzant cap tasca domèstica. Les agressions i discussions s'haurien produït en presència dels tres fills del matrimoni, tots menors d'edat. A més, segons la policia, en una altra ocasió li hauria donat colps en la cara i agarrat fort del coll. 

Per tot això, l'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El detingut amb antecedents policials ja ha passat a disposició judicial.

next