Diari La Veu del País Valencià
Puig espera que el judici pel finançament del PPCV permeta passar pàgina a la societat

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, espera que el judici pel finançament del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) permeta “passar pàgina” a la societat valenciana i que açò ajude a “alçar la hipoteca reputacional” del País Valencià.

Puig s’ha expressat en aquestos termes durant la seua visita a Castelló de la Ribera (Ribera Alta) aquest dissabte. El cap del Consell ha explicat que els valencians “no tenen res a veure amb la corrupció” sinó que és un tema “del PPCV” i espera que els seus membres “donen la cara” i que “assumisquen les seues responsabilitats polítiques”.

Per al president, la corrupció va situar els valencians “en un molt mal espai” perquè va crear “un imaginari relacionat amb la corrupció”, un fet que considera “molt negatiu per a la Comunitat” i ha assegurrat que com “més prompte passe aquesta qüestió, millor”. En eixe moment, “els valencians podran “mirar cap a endavant amb ambició i ganes que aquesta societat amb tantes possibilitats les puga tenir d’una vegada per sempre”.

El cap de l’executiu valencià ha considerat que el PP “no ha assumit” responsabilitats “judicials” ni “polítiques” i considera que “hi ha indicis més que suficients per a saber que s’han finançat il·legalment durant molt de temps”, la qual cosa per a Puig significa “haver adulterat la democràcia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa