Diari La Veu del País Valencià
El Palau de La Vila d’Ontinyent amplia els serveis d’atenció als visitants
RedactaVeu / Ontinyent
Ontinyent ha dotat de servei de cafeteria el Palau de la Vila per ampliar l’atenció als visitants. La gestió ha estat adjudicada a l’única empresa presentada a un concurs que havia quedat desert en dues ocasions, segons han informat fonts municipals.
La cafeteria està ubicada a l’espai comprés entre la rampa de la planta baixa i l’ascensor, i ocupa una superfície d’espai exterior, la terrassa de la planta baixa recaient al riu, de 55,71 metres quadrats.
Segons l’Ajuntament d’Ontinyent, el servei de cafeteria amb que ha sigut dotat el Palau de La Vila per als propers 4 anys, “servirà per ampliar i millorar l’atenció als visitants i turistes” que es desplacen a l’històric edifici.
Aprofitament i dinamització de l’edifici
Aquesta actuació està emmarcada en l’impuls que es vol donar des de l’ajuntament pel que fa a l’aprofitament d’aquesta edificació històrica, on es troba l’Oficina de Turisme, el nou saló de Plens, la recentment inaugurada Sala d’Exposicions dels Gegants i Cabuts, on en breu es podrà visitar un espai dedicat al Museu del Tèxtil Valencià.
El concurs públic per a la gestió d’aquest nou servei de cafeteria havia quedat desert en dues ocasions, el que va forçar a l’ajuntament a rebaixar el cànon exigit al plec de condicions. Malgrat la important rebaixa, una única empresa es va interessar per assumir els costos que comporta la posada en marxa d’un servei que, segons s’estableix en les clàusules del plec, ha d’ajustar-se a un servei de càtering, ja que no es permet la instal·lació de cap cuina.
Finalment, l’empresari Antonio Prieto, gerent de l’empresa local Malvasía Vinoteca, ha estat l’adjudicatari per un període de 4 anys i un cànon mínim de 360 euros més IVA.
Les despeses d’electricitat, aigua, gas i telèfon que es generen estaran a càrrec de l’empresa, que també assumirà els costos del mobiliari, disseny que ha estat encarregat a altra empresa local, l’estudi Gandia Blasco.
Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat linterés “de seguir dinamitzant el Palau de La Vila, una infraestructura històrica i amb moltes possibilitats que hem d’aprofitar al màxim en benefici de la ciutat”.
El Govern municipal ha subratllat que “més que el cànon, ens importava que es prestara el servei, i malgrat haver rebaixat al màxim sols es va presentar una empresa” ja que “l’alternativa era haver deixat el Palau de la Vila sense un mínim de servei hostaler”.

Comparteix

Icona de pantalla completa