Vint grups mostraran el seu talent de febrer a juny en el cicle 'Emergents al Palau'

El repartiment de dates s'ha dut a terme mitjançant un sorteig públic al programa de ràdio 'Territori Sonor'
/ València
16 gener 2018 01:00h
La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, s\'ha mostrat molt satisfeta per que "el Palau estiga obert" per a les bandes que hi actuaran

Ja estan les dates definitives dels concerts dels 20 grups seleccionats del cicle 'Emergents al Palau', que es desenvoluparà a la Sala Rodrigo del Palau de la Música a partir del dissabte 17 de gener. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha destacat que "sempre treballem amb total transparència i és per això que hem fet un sorteig de les dates d'actuació perquè tots els grups tinguen la mateixa consideració".

A més, Tello s'ha mostrat molt satisfeta perquè les bandes "han transmés l'enorme il·lusió per tocar a la Sala Rodrigo i que el Palau estiga obert també per a elles i ells". El director del Palau, Vicent Ros, ha afegit que "és molt important apostar per la dignificació del músic i que estiguen en els seus concerts donats d'alta en la Seguretat Social".

El sorteig es va dur dilluns a la vesprada, en el marc de l'emissió del programa 'Territori Sonor', en À Punt Ràdio, conduït per la periodista Amàlia Garrigós. En dita selecció van estar presents el director del Palau, Vicent Ros; els coordinadors del cicle, Amadeu Sanchis i Manolo Tarancón; el músic Miquel Àngel Landete, i el periodista i crític musical Carlos Pérez de Ziriza, que van ser els que van triar els papers que van permetre la combinació definitiva de les dates d'actuació:

Lanuca i Samuel Reina (pop), el dissabte 17 de febrer; Yobamochi i Nathan Jaime (indie),  el diumenge 25 de febrer; Mr Perfumme i Wild Ripple (rock), el diumenge 4 de març; Nanga Parbat + Rascanyà (folk), el dimecres 14 de març; Sempere i Dual (pop), el dimecres 11 d'abril; Juanjo Pérez i Victoria Ros & Andreu Soler (autor), el dissabte 5 de maig; Ainda Não Street Band i Stéphanie Cadel et la Caravane (jazz), el dissabte 9 de juny; Twise i Los Fabulosos Blueshakers (blues), el dimarts 12 de juny; Eleness i Matic (hiphop), el dimecres 13 de juny, i Dûrga i Las Víctimas Civiles (rock), el diumenge 17 de juny.

Els horaris dels concerts són el dissabte i el diumenge a les 12.00 hores del migdia, mentre que el dimarts i el dimecres són a les 20.30 hores. 

next