Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home per amenaçar de mort la seua exparella amb un bat de beisbol

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 55 anys a València acusat dels delictes de maltractaments i trencament de mesura cautelar després d’amenaçar de mort la seua exparella en ple carrer i infringir l’ordre d’allunyament en vigor que tenia sobre ella. En el moment se li va trobar un bat de fusta sota la seua jaqueta.

Els fets van ocórrer en la nit d’aquest dimarts, quan els policies patrullaven realitzant tasques de prevenció i van escoltar una forta discussió entre dues persones, per la qual cosa es van acostar ràpidament. Van veure aleshores un home cridant en la cara una dona: “Ets una ‘zorra’, et rebentaré a tu i després a l’altre”.

En eixe moment, la dona va intentar refugiar-se en un local pròxim i els agents van observar que l’home tenia un objecte de grans dimensions sota la jaqueta.

Immediatament van córrer cap a la parella i el van interceptar en l’instant en què intentava agredir-la. L’home va oposar resistència i va caure al terra l’objecte que ocultava, que va resultar ser un bat de beisbol. Mentre era reduït continuava amenaçant la víctima amb frases com “t’he de matar ‘zorrón'”. L’arrestat, que comptava amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, han precisat les mateixes fonts.

Comparteix

Icona de pantalla completa