Diari La Veu del País Valencià
MRW trasllada la seua seu social de Barcelona a València

L’empresa de paqueteria MRW Courier Group ha traslladat la seua seu social de Barcelona a València, segons consta en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (Borme). La companyia va anunciar la seua intenció d’eixir de Catalunya el passat 9 d’octubre i, finalment, el seu domicili social ha canviat de l’avinguda de la Gran Via,163, a l’Hospitalet de Llobregat, al polígon industrial l’Oliveral, en el municipi de Riba-roja de Túria.

El grup MRW és una marca de transport urgent per a enviaments nacionals i internacionals que té més de 1.300 franquícies i 61 plataformes logístiques a l’estat espanyol, Andorra, Gibraltar, Portugal i Veneçuela (550 oficines solament a l’Estat). Realitza al voltant de 40 milions d’enviaments anuals i compta amb un equip de més de 10.000 persones i una flota de més de 2.300 vehicles i huit avions.

També s’ha conegut aquest dimecres l’eixida de Catalunya de l’empresa centenària Ramon Soler, fabricadora d’aixeteries i accessoris de disseny d’alta qualitat per al bany des de 1890. La marca està present en els cinc continents i ven els seus productes en més de 60 països. Indústries Ramon Soler ha canviat el seu domicili social del número 26 del Carrer del Vallespir, en la barcelonina Sant Joan Despí, al número 30 de l’avinguda d’Aragó, a València.

Des de la celebració del referèndum independentista de l’1 d’octubre fins que va finalitzar l’any 2017, un total de 3.208 empreses han traslladat la seua seu social de Catalunya a altres regions espanyoles, segons les dades del Col·legi de Registradors Mercantils de l’estat espanyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa