Alberto Fabra nega la contractació de "cap tanca publicitària en cap de les campanyes" en què ha sigut candidat

Crespo afirma que un dels empresaris que ha reconegut haver sufragat els actes de campanya del PPCV va pagar les tanques publicitàries de l'aleshores candidat a l'alcaldia de Castelló de la Plana
/ València
19 gener 2018 01:00h
Altres senadors encarregats d\'aquesta tasca, juntament amb Fabra, són Xavier García Albiol, Javier Arenas o Pio García Escudero

L'actual senador territorial del PP i expresident de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, després de les declaracions del considerat número dos de la trama Gürtel, Pablo Crespo, en les quals assegurava que un empresari va pagar tanques publicitàries per a promocionar la seua campanya a l'alcaldia de Castelló, ha assegurat que en el PP de Castelló "mai es va contractar cap tanca publicitària ni res semblant en cap de les campanyes electorals".

Així ho assegura el que fóra cap del Consell en un comunicat en el qual el Partit Popular de Castelló recalca que "ni va contractar ni va pagar cap acció publicitària, ni campanya, ni tanca publicitària d'Alberto Fabra com a candidat a l'alcaldia a cap de les empreses investigades en la trama Gürtel".

"El Partit Popular de Castelló, insisteixen, mai va contractar cap acció durant cap de les campanyes electorals amb cap de les empreses que ara estan sent investigades en el procés judicial, la qual cosa desmenteix les declaracions de Pablo Crespo en el procés judicial obert". En el mateix sentit, Fabra assevera: "Al PP de Castelló mai contractàrem cap tanca publicitària ni res semblant en cap de les campanyes electorals".

El número dos de la trama Gürtel, Pablo Crespo, ha afirmat aquest divendres que un dels empresaris que ha reconegut haver sufragat els actes de campanya del PPCV en 2007 i 2008 va pagar les tanques publicitàries en les quals es promocionava Alberto Fabra com a candidat a l'Alcaldia de Castelló.

Així ho ha manifestat Crespo, a preguntes de la fiscal Myriam Sabadell, en el judici pel presumpte finançament il·legal del PP liderat per Francisco Camps, quan li ha mostrat factures relacionades amb els actes que Orange Market va realitzar per als 'populars' valencians.

En eixe moment, Crespo ha interromput la representant del ministeri públic per a fer una precisió sobre una de les factures de l'empresa Piaf. Segons ha dit, va haver-hi un problema amb una factura corresponent a unes tanques publicitàries en les quals apareixia Fabra com a candidat a l'alcaldia de Castelló.

El número dos de la Gürtel ha precisat que va ser el PP de Castelló qui va remetre a Orange Market el partit regional per a poder cobrar aquest servei. No obstant açò, els 'populars' valencians es van negar a fer-ho i ha apuntat que finalment es va facturar a Piaf.

next