Diari La Veu del País Valencià
Bonig advertirà en una conferència a Madrid que l’esperit de la Transició està en perill al País Valencià

La presidenta del Partit Popular valencià (PPCV), Isabel Bonig, defensarà aquest dilluns a Madrid l’ordre constitucional i la llibertat enfront de les “amenaces territorials que pretenen posar en risc” l’Estat de Dret, segons ha informat aquesta formació en un comunicat.

Bonig posarà en valor “les línies mestres del projecte ideològic del PPCV” amb vista a 2019 –any en què se celebraran les eleccions autonòmiques–, i que tindrà “com a eix central el respecte a les llibertats i la unitat dels demòcrates enfront de qualsevol desafiament que pose en perill l’estabilitat democràtica”.

La presidenta del PP valencià farà aquesta defensa durant la seua participació en el cicle convocat per la Fundació Villacisneros sobre ‘El Necessari enfortiment d’Espanya’, en el qual es destacarà la necessitat de “protegir” l’Estat de Dret davant “els intents de desestabilitzar l’espai de convivència que ens hem donat en els últims anys”.

En l’acte també participaran Major Orella, José Ramón Bauzá, Juan Carlos Girauta, Rosa Díez i José María Fidalgo, ha ressaltat el PPCV.

Isabel Bonig ha considerat que “enfront del risc” d’aquells que volen “desequilibrar els últims 40 anys d’estabilitat a Espanya, els constitucionalistes han de fer un front comú per a frenar l’adoctrinament, la imposició lingüística, les entelèquies territorials com els ‘Països Catalans’ i respectar al marc legal aprovat pels espanyols en el 78”. La presidenta del PPCV pretén ser “la veu dels qui defensen el camí de la Constitució i la concòrdia”.

En el seu discurs posarà com a exemple la situació del País Valencià on, al seu parer, “l’esperit de la Transició està en perill a causa de la feblesa d’un Consell acomplexat que no defensa la llibertat, la unitat i la Constitució davant els desafiaments nacionalistes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa