Diari La Veu del País Valencià
Controlats els incendis forestals del Castell de Cullera i el de Salem

Al voltant de les 13.00 hores d’aquest dilluns s’ha declarat un incendi forestal a la zona del Castell de Cullera. Segons ha informat el Servei d’Emergències 112, el foc ha obligat a mobilitzar dos mitjans aeris i dues dotacions de bombers. L’IES Blasco Ibáñez i alguns xalets de la zona han hagut de ser desallotjats. Els treballs d’extinció, però, han donat resultat i els bombers han pogut donar per controlat el foc passades les 17.00 hores. Les dotacions de Cullera, Catarroja, Gandia, Xàtiva, Llutxent i la Font de la Figuera segueixen a la zona per a extingir-lo.

Poc temps després, passades les 13.30 hores, s’ha declarat un altre foc. En aquest cas l’incendi forestal afecta la localitat de Salem (Vall d’Albaida) i ha obligat a mobilitzar 2 mitjans aeris, 4 unitats forestals dels bombers i 4 autobombes. Segons el 112, l’evolució d’aquest foc és favorable i ha permés la retirada d’un mitjà aeri. A hores d’ara es troba controlat, ha anunciat Emergències al seu Twitter.

La previsió de risc d’incendis forestals ha determinat per a aquest dilluns risc extrem a l’interior nord de Castelló, risc alt a la resta de la demarcació i també a l’interior de València, així com risc mitjà a l’interior de València i a Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa