Diari La Veu del País Valencià
Un equip liderat per Mari Ángeles Fayos dirigirà el Tercera Setmana després de la dimissió de Salva Bolta

Tomás Ibañez, de la companyia Visitants, i Paco Macià, de la Ferroviària, s’incorporen a la direcció del Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana després de la dimissió de Salva Bolta per “desavinences amb la gestió del festival per part de l’organització”. Així ho ha anunciat el certamen aquest dimarts, que comptarà amb un equip liderat per l’empresària Mari Ángeles Fayos per a conduir la tercera edició.

Els impulsors de la cita cultural han destacat, a través d’un comunicat, que el “Tercera Setmana creix en la seua tercera edició i amb ell el seu equip directiu”. Així, Tomás Ibañez, de Visitants, i Paco Macià, de la companyia Ferroviària, s’incorporen a la direcció del certamen. Al costat de Mari Ángeles Fayos, presidenta de l’Associació d’empreses Avetid, i Victoria Edo, gerent del festival, ja treballen en el disseny de la programació d’enguany.

És aquesta “una aposta en la direcció per la vertebració territorial que tindrà la seua extensió també en la programació del festival, ja que el Tercera Setmana farà un pas més cap a avant augmentant la seua presència a Alacant i Castelló, com a resultat de l’estupend acolliment de l’any passat”, avancen.

El festival tornarà a celebrar-se durant el mes de juny i “seguirà potenciant aquells trets més significatius del seu ADN: el seu caràcter internacional; les col·laboracions i sinergies amb altres festivals; les coproduccions pròpies; els tallers formatius, o les activitats paral·leles”. Així mateix tornarà a confiar el disseny de la seua imatge a professionals valencians.

“Gran treball”

El nou equip directiu pren el relleu de Salva Bolta, responsable artístic durant les dues primeres edicions i que fa unes setmanes “va presentar la seua renúncia voluntària, motivada per desavinences amb la gestió del festival per part de l’organització”.

Des del Tercera Setmana han reconegut i agraït “el gran treball realitzat durant els dos anys que va estar al capdavant del mateix”. El teatre, la dansa, el circ, les arts de carrer i la música tornaran a ser els protagonistes d’un certamen que en 2017 va aconseguir un 69% d’ocupació. Tercera Setmana és una iniciativa d’Avetid i la Universitat de València que compta amb el suport i la col·laboració de diferents entitats públiques i patrocinadors privats.

Comparteix

Icona de pantalla completa