Diari La Veu del País Valencià
Yaron Traub es desvincula definitivament de l’Orquestra de València

El director associat de l’Orquestra de València (OV), Yaron Traub, ha anunciat que no podrà continuar ostentant aquesta condició quan acabe aquesta temporada a causa de la seua “agenda internacional de concerts, així com altres projectes personals i professionals” en els quals està embarcat. D’aquesta manera, el mestre israelià es desvincula definitivament de l’OV després que el passat mes de juliol concloguera el contracte amb la formació municipal i passara a assumir el càrrec d’assessor.

Així ho ha donat a conéixer en un comunicat el mestre israelià, que fins el passat mes de juliol de 2017 també era el director titular de l’orquestra del Palau de la Música, càrrec en el qual el va succeir el passat mes de setembre el valencià Ramon Tebar.

Traub assenyala que, “des del més profund agraïment a la ciutat de València” pels dotze anys que l’ha acollit com a director titular de l’OV, comunica que, a causa de la seua “agenda internacional de concerts així com d’altres projectes personals i professionals” en els quals està embarcat, no podrà continuar com a director associat de la formació valenciana després d’aquesta temporada en què l’israelià ha de dirigir cinc concerts (d’alguns ja se n’ha fet càrrec).

“Estic molt agraït per aquests anys magnífics en els quals he pogut treballar i créixer artísticament amb la nostra Orquestra; en els quals he donat el màxim per a ella, per al Palau i per al nostre públic. I he sentit de la mateixa forma l’agraïment, calor i afecte de les milers de persones que m’han acompanyat concert a concert”, assevera. I culmina: “M’acomiade amb els millors desitjos per a aquesta Comunitat que sent com a meua, en la qual seguiré residint i des de la qual continuaré treballant en altres projectes de música, art i educació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa