Diari La Veu del País Valencià
Cs discrepa del premi del Ministeri a l’anell ciclista i convida Tejerina a conéixer el seu caos

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha enviat una carta a la Ministra d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient, Isabel García Tejerina, per a agrair-li el premi atorgat pel seu Ministeri a l’anell ciclista de València i “convidar-la que conega in situ el caos provocat per aquesta infraestructura urbana, en concret als carrers de Colón i Guillem de Castro”.

Giner ha explicat a Tejerina que els nous quilòmetres de vial ciclista en l’Avinguda Regne de València han sigut projectats “vulnerant els procediments del Pla Especial de Protecció Eixample-Sud Gran Via, una situació de la qual el grup municipal Cs ha advertit recentment”.

El citat carril bici es troba “en fase de licitació i va ser aprovat en els pressupostos participatius”. El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, ha detallat: “És un espai públic protegit pel Pla Especial de Protecció de l’Eixample Russafa Sud-Gran Via i aquesta circumstància ha sigut obviada en cadascun dels documents de l’expedient, des del mateix projecte de carril bici, fins als informes de Mobilitat Sostenible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa