Diari La Veu del País Valencià
Detingut per agressió sexual un jove que va atacar una xica després d’enganyar-la oferint-li ajuda

La Policia Nacional ha detingut a Alacant un jove de 19 anys com a presumpte autor d’una agressió sexual a una xica de 24 a la qual prèviament havia oferit ajuda en veure-la asseguda i plorant a un portal quan es dirigia cap al seu domicili, segons ha informat la Comissaria.

El jove, presumptament, li va demanar el telèfon mòbil per a telefonar i buscar ajuda però, en lloc d’això, va desconnectar el dispositiu per a immediatament introduir-la en el portal i agredir-la sexualment. Mentre s’estava cometent l’agressió, uns veïns de l’immoble van accedir al portal i la víctima va aprofitar la situació per a fugir del seu agressor. La xica es va presentar a la Comissaria Provincial d’Alacant per a interposar la denuncia pels fets que està investigant la Brigada Provincial de Policia Judicial.

Els investigadors, després d’una sèrie de perquisicions policials, van aconseguir situar tant el lloc exacte on es va dur a terme l’atac contra la llibertat sexual com la identitat del presumpte agressor, que va ser detingut la nit del 16 de gener. El jove detingut ha sigut posat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Alacant acusat de delicte d’agressió sexual.

Comparteix

Icona de pantalla completa