Diari La Veu del País Valencià
El PPCV es distancia de la declaració de Costa: Camps no té res a veure amb el PP

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha recordat aquest dimecres que Camps “no té res a veure amb el PP valencià en cap càrrec institucional o de partit” en relació a la declaració del que fóra el seu homòleg, Ricardo Costa, en l’Audiència Nacional, en el judici pel presumpte finançament il·legal del PPCV del cas Gürtel.

Ha afegit que el partit “no valora estratègies de defensa de ningú, ni en aquesta causa ni en una altra”, encara que no els “agrada” el que estan escoltant i, “qui haja fet alguna cosa malament, haurà de retre comptes”.

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans a les Corts Valencianes la també diputada popular, que insta a esperar al fet que “el jutge parle” i, una vegada hi haja sentència, l’acataran. “No ens agrada el que escoltem, però açò no vol dir que no hàgem de respectar les estratègies de defensa, els temps judicials”, ha dit.

Preguntada sobre si després que Costa haja afirmat que va ser l’expresident de la Generalitat Francisco Camps qui va decidir contractar amb Orange Market per a organitzar els actes de campanya de les eleccions autonòmiques i municipals de 2007 i les generals de 2008 aquest s’ha convertit en un “problema” per al PPCV actual, ha recordat que Camps ja té un expedient obert perquè està sent investigat en el cas Valmor.

Comparteix

Icona de pantalla completa