Diari La Veu del País Valencià
La Plataforma del Tercer Sector tria Luis Vañó com a president

La Plataforma del Tercer Sector del Social (PTSCV) ha triat aquest dimecres Luis Vañó Gisbert com a nou president, una decisió que han pres per unanimitat les entitats integrants durant l’assemblea general.

Vañó és el president del Comité d’Entitats Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (CERMI CV) i substitueix la seua homòloga de la Xarxa Europea de Lluita Contra la Pobresa i l’Exclusió Social (EAPN) al País Valencià, Lola Fernández Rodríguez, qui ha presidit l’organització des de la seua creació, l’any 2015.

D’aquesta manera, es compleix la rotació en la presidència acordada en els estatuts de l’organització. Luis Vañó Gisbert, que estarà al capdavant de la PTSCV durant els pròxims dos anys, és diplomat en Empresarials i funcionari de carrera a l’Institut Nacional de la Seguretat Social, on ha treballat 18 anys.

En complir la majoria d’edat, va entrar a formar part del moviment associatiu com a membre de la Junta Directiva de l’Associació d’Hemofília del País Valencià, un entorn que no ha abandonat des d’aleshores. Actualment és representant de la Coordinadora d’Associacions valencianes de VIH i sida (Calcsicova), pertanyent a CESIDA.

El nou president de la Plataforma del Tercer Sector ha mostrat la seua “satisfacció” pel nomenament i ha explicat que seguirà treballant en el nou model de repartiment de les subvencions del 0,7% de l’IRPF, un assumpte que “portarà molta negociació” en els pròxims mesos”, ha avançat. Ha explicat que es reunirà amb la Conselleria d’Igualtat per a insistir en la “necessitat i importància” d’engegar la Taula de Diàleg Civil al territori, un punt prioritari en la incidència política de la Plataforma.

Comparteix

Icona de pantalla completa