Diari La Veu del País Valencià
Alesso, Carl Cox, Headhunterz i Q-Danse se sumen al cartell del Medusa

El festival Medusa Sunbeach ha anunciat una dotzena de noves confirmacions al certamen que es desenvoluparà els dies 10, 11 i 12 d’agost a la localitat de Cullera (la Ribera Baixa). Entre la nova llista de discjòqueis destaca la presència d’artistes de “gran renom internacional”, com Carl Cox, Alesso o Headhunterz, a més de Q-Danse, que se celebrarà per primera vegada a l’Estat.

El dj britànic Carl Cox, una de les cares més reconegudes en el món del tecno, és un dels artistes més influents i aclamats en l’illa d’Eivissa. Aquesta serà la seua segona presència al Medusa després d’haver sigut una de les grans estrelles en la segona edició de l’esdeveniment, en 2015, i serà l’única vegada que s’escolte el famós Oh yes, oh yes en festivals de l’estat aquest estiu, destaca l’organització en un comunicat.

També se suma a la cita Alesso. L’artista suec, número 37 en la llista de DJMag, repeteix presència al Medusa per segon any consecutiu en l’esdeveniment musical valencià i promet tornar amb molta força i amb grans èxits com If I lose myself, Let me go, I wanna know o Heroes i nous temes que faran gaudir als més de 150.000 assistents que visitaran el Medusa el pròxim mes d’agost. La presència d’Alesso i Carl Cox ha disparat al llarg de tot aquest dimecres la venda d’entrades per al festival, que ja supera el 70% del seu aforament tot i que falta més de mig any per a la celebració del 5é aniversari de Medusa Sunbeach Festival, destaquen.

Altres confirmacions són les de Headhunterz i Ferri Corsten, així com la presència d’una actuació única que trepitjarà l’Estat per primera vegada: Q-danse. La productora holandesa Q-danse, responsable de conceptes com Defqon.1 i present com a festa resident convidada en Tomorrowland, EDC Festival o Mysteryland, formarà part del Medusa Sunbeach Festival en el seu 5é aniversari. La confirmació d’aquesta actuació ha causat un gran enrenou entre els seguidors de la música hard, que podran presenciar a l’Estat l’espectacular festa.

En la zona hard també s’ha confirmat la presència de LNY TNZ, que repeteix per segon any consecutiu. En la llista de convidats figuren igualment Andrea Oliva i Matthias Tanzmann, que acompanyaran el ja esmentat Carl Cox al Resonance Stage. Finalment, els amants del dubstep també podran gaudir de la presència del DJ israelià Borgore a més de molts uns altres com Sensity World, Space Elephants, Taito Tikaro, Warface o Wolfpack entre uns altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa