Arriba una pastera amb almenys tres persones immigrants a Calp

La Policia Local ha interceptat un dels tripulants al casc urbà de la localitat de la Marina Alta
25 gener 2018 01:00h

Una pastera ha arribat sobre les 8.30 hores d'aquest dijous a la zona dels Pins de la platja de l'Arenal de Calp (Marina Alta) amb almenys tres persones a bord, de les quals ja n'han sigut localitzades dues, segons han informat fonts de la Creu Roja i de la Guàrdia Civil d'Alacant.

L'avís s'ha rebut a les 9.20 hores i la Policia Local de Calp ha interceptat un dels immigrants al casc urbà, segons ha informat l'institut armat. Es tracta d'un home d'uns 20 anys i nacionalitat algeriana, a qui Creu Roja ha parat esment al Lloc de la Guàrdia Civil.

Així mateix, des dels Llocs de Calp i Xàbia s'han destinat patrulles fins al punt de desembarcament i voltants i s'ha activat el protocol d'immigració irregular, amb el lloc de la Guàrdia Civil de Calp com a punt d'atenció i recepció.

Sobre les 11.00 hores s'ha localitzat un altre dels tripulants de la pastera, també d'uns 20 anys i de nacionalitat algeriana. Creu Roja ha informat que s'ha activat l'alerta davant la possibilitat que siguen localitzades més persones al llarg de la jornada, segons les mateixes fonts.

next