Diari La Veu del País Valencià
Arriba una pastera amb almenys tres persones immigrants a Calp

Una pastera ha arribat sobre les 8.30 hores d’aquest dijous a la zona dels Pins de la platja de l’Arenal de Calp (Marina Alta) amb almenys tres persones a bord, de les quals ja n’han sigut localitzades dues, segons han informat fonts de la Creu Roja i de la Guàrdia Civil d’Alacant.

L’avís s’ha rebut a les 9.20 hores i la Policia Local de Calp ha interceptat un dels immigrants al casc urbà, segons ha informat l’institut armat. Es tracta d’un home d’uns 20 anys i nacionalitat algeriana, a qui Creu Roja ha parat esment al Lloc de la Guàrdia Civil.

Així mateix, des dels Llocs de Calp i Xàbia s’han destinat patrulles fins al punt de desembarcament i voltants i s’ha activat el protocol d’immigració irregular, amb el lloc de la Guàrdia Civil de Calp com a punt d’atenció i recepció.

Sobre les 11.00 hores s’ha localitzat un altre dels tripulants de la pastera, també d’uns 20 anys i de nacionalitat algeriana. Creu Roja ha informat que s’ha activat l’alerta davant la possibilitat que siguen localitzades més persones al llarg de la jornada, segons les mateixes fonts.

Comparteix

Icona de pantalla completa