El Consell considera assolits el 88,6% dels objectius plantejats als anteriors seminaris de govern

L'executiu valencià ha aprovat un total de 39 lleis durant aquestos dos anys i mig de legislatura
/ València
27 gener 2018 01:00h
El president Ximo Puig ha ressaltat la importància que dels Seminaris de Govern com a eina per dura a terme una gestió "més activa, moderna i eficient"

El Govern del Botànic, va iniciar divendres passat, el Seminari de Govern-Hivern 2018 a Vinaròs i Benicarló. Aquest és el cinqué que se celebra després dels de Morella, Torrevella, Sagunt i Ademús. Durant aquestes jornades, que es duran a terme fins al diumenge 28, es fa balanç sobre la gestió realitzada el darrer semestre i s'estableixen prioritats per als sis mesos següents.

Així, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància del seminari de govern com a mecanisme perquè el govern siga "més actiu, modern i eficient", així com a eina per a detectar els nous problemes que sorgisquen durant la legislatura. Puig ha assegurat que l'objectiu del Consell és no solament actuar a curt termini, sinó que cal tenir una estratègia a mitjà i llarg termini.

El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions en el marc del Seminari de Govern - Hivern 2018 celebrat a Vinaròs i Benicarló, en el qual ha participat el Consell. Puig ha indicat que en les jornades de treball avaluaran les polítiques que ha realitzat el govern valencià durant l'últim semestre i planificaran els objectius a realitzar el pròxim semestre.

Compromisos adquirits

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha anunciat que s'han complit el 88,6% dels 238 compromisos adquirits en els cinc seminaris que s'han celebrat. "Aquest és un govern que treballa, que compleix i açò els ciutadans i ciutadanes poden comprovar-ho objectivament", ha manifestat Oltra.

A més, la vicepresidenta ha informat que el Consell ha aprovat 39 lleis en dos anys i mig de legislatura, entre les quals ha destacat la Llei de Funció Social de l'Habitatge, el Decret de Sanitat Universal, el Decret de Transparència o la Llei de Renda Valenciana d'Inclusió. Oltra ha afirmat que aquestes lleis tenen l'objectiu de facilitar i millorar la vida dels valencians.

next