La CEV i l'Associació d'Empresàries de València promouen i visibilitzen la presència de dones en les organitzacions

Les dues entitats han signat un acord que durarà dos anys
/ València
29 gener 2018 01:00h
Salvador Navarro i Eva Blasco han signat un conveni que inclou activitats de promoció de la presència de les dones

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, i la presidenta de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP/BPW València), Eva Blasco, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per a "promoure i fer visible la participació d'empresàries i directives en l'empresa i en les organitzacions empresarials". 

Ambdues parts consideren la capacitat de transformació econòmica i social d'empreses i organitzacions empresarials i promouen, per tant, la participació activa de les dones per a impulsar aquest canvi en l'àmbit empresarial i en la societat. 

A aquest efecte, CEV i EVAP es comprometen a desenvolupar, en els pròxims dos anys, activitats i iniciatives per a promocionar la participació de la dona en les associacions, federacions i confederacions de la CEV. 

De la mateixa manera, treballaran per a participar en aquelles iniciatives que promoguen la igualtat en l'àmbit de les organitzacions empresarials i donen suport a actuacions que contribuïsquen a millorar el posicionament i visibilitat de dones en els òrgans de participació en els quals la CEV compta amb representants.

next