EUPV demana que es depuren responsabilitats per les agressions en Sapadors

Sixto ha criticat 'la passivitat' del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz davant les nombroses denúncies de maltractament i violacions dels drets humans
27 febrer 2014 01:00h
RedactaVeu / València.
 
El diputat d’EUPV-Els Verds Ricardo Sixto, ha declarat, després de la primera imputació d’un agent de policia per denúncies de maltractaments en un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE), que “cal depurar responsabilitats” i que “el Ministeri de l’Interior actue i s’aprove el reglament al més aviat possible”.
 
Sixto ha criticat “la passivitat” del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz davant les nombroses denúncies de maltractament i violacions dels drets humans. “Particularment al CIE de Sapadors hi ha hagut diverses denúncies que semblaven plausibles i que han comptat amb cert menyspreu per part de les autoritats policials”, ha criticat el diputat d’EUPV-Els Verds.
 
Per a Sixto, resulta prioritari “garantir els drets de les persones que estan internades i que les ONG’s tinguen un paper molt més actiu en la gestió dels CIE’s”.

next