Diari La Veu del País Valencià
Sáenz de Santamaría realça les bones dades econòmiques del País Valencià

Soraya Sáenz de Santamaria està molt satisfeta de l’evolució econòmica de l’estat espanyol i també de la del País Valencià. Així ho expressat al desdejuni informatiu celebrat aquest matí a València, on ha actuat de presentadora del discurs de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

La número 2 del govern de Mariano Rajoy ha destacat que “les dades de creixement” del País Valencià “ajuden” al creixement de tot l’Estat “perquè caminen al compàs de la bona salut de l’economia d’Espanya”. La vicepresidenta del govern espanyol ha recordat que “en 2016, València va créixer un 3,5%, per damunt de la mitjana espanyola, i que el tercer trimestre de 2017 ha sigut la comunitat que més ha crescut, un 3,8%”.

Just abans de donar pas a Isabel Bonig, qui després ha dedicat bona part de la seua intervenció a criticar la “manca de gestió i l’excés d’ideologia” del govern del Botànic, Sáenz de Santamaría ha fet palés que “les notables dades d’ocupació” que es registren a l’Estat “també es reflecteixen a la Comunitat Valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa