Diari La Veu del País Valencià
L’equip de govern de Guardamar del Segura es rebaixa el sou en 150.000 euros i destinarà aquests diners a famílies vulnerables

L’Ajuntament de Guardamar del Segura (Baix Segura) aprovarà en el ple ordinari del mes de febrer els pressupostos municipals per a 2018, que ascendeixen a 16,5 milions d’euros. Entre les partides s’inclou una aportació de 150.000 euros, derivada de la reducció de sous dels membres de l’equip de govern, que es destinarà a les famílies en situació de vulnerabilitat del municipi.

La regidora d’Hisenda, la socialista Pilar Gay, ha ressaltat aquest dijous que són uns comptes “consensuats” i “debatuts” amb els tres partits en l’oposició –PP, Esquerra Unida i Volem Guardamar– i ha assegurat que tenen un “marcat caràcter social”.

Des del consistori s’ha destacat en un comunicat que una de les partides, dotada amb 150.000 euros, denominada renda local d’inserció social del pacte d’investidura, anirà destinada a persones “especialment vulnerables econòmicament”. “La quantitat prové de la rebaixa efectuada entre els sous dels regidors de l’equip de govern del PSOE”, han subratllat.

Comparteix

Icona de pantalla completa