À Punt dedicarà a la pilota un programa de dues hores que inclourà la retransmissió d'una partida

L'espai que s'emetrà els caps de setmana complementarà la informació esportiva diària
/ València
1 febrer 2018 01:00h

La nova televsió d'À Punt dedicarà un programa setmanal a la pilota valenciana que s'insertarà en la graella del cap de setmana. Així ho han avançat a Diari La Veu fonts pròximes a la direcció dels mitjans públics. La duració d'aquest espai serà de dues hores i inclourà una partida que serà contextualitzada amb peces d'informació prèviament enregistrades. Així mateix, i amb l'objectiu de donar informació àmplia i completa de l'esport autòcton, també està prevista l'emissió d'entrevistes a pilotaris i a persones destacades el món de la pilota, així com reportatges més específics.

"El programa tindrà un lloc destacat en la graella del cap de setmana", indiquen les mateixes fonts, alhora que expliquen que les càmares d'À Punt ja s'estan desplaçant a diferents trinquets del circuit amb l'objectiu d'enregistrar imatges per a quan comencen les emissions de la nova televisió pública valenciana.  Això no obstant, des de la direcció de l'ens prefereixen mantindre en l'anonimat el nom de la productora que s'encarregarà del programa, tot i que sí que confirmen que els treballs ja han començat i que avancen a bon ritme. 

Precisament 'Al ras', el magazín diari de la ràdio d'À Punt Mèdia, es realitzarà aquest divendres des del Trinquet de Pelai de València. Aquesta és la primera de les eixides que el programa fa a la ciutat de València. Segons han informat els responsables del programa, s'ha triat la que està considerada com la catedral de la pilota valenciana per a parlar del passat, del present i del futur del nostre esport autòcton. Durant la primera hora es conformarà una taula amb alguns dels mestres i llegendes de la pilota, com ara el Genovés, Waldo, Rovellet, Álvaro, Ana Belén i Soro III. 

Empar Marco sempre ha mostrat la seua voluntat d'incloure la pilota valenciana entre les prioritats i apostes dels nous mitjans de comunicació públics. De fet, la directora general d'À Punt va participar en el I Congrés de Pilota Valenciana: 'La pilota valenciana: reptes per al segle XXI', que van organitzar la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Universitat de València mitjançant la Càtedra de Pilota Valenciana.

next