La neu i el vent afectaran diferents punts de les demarcacions d'Alacant i Castelló aquest divendres

Aemet preveu nevades a les comarques del nord d'Alacant a partir dels 400 metres
/ València
1 febrer 2018 01:00h
Divendres passat ja va nevar a les comarques dels Ports i el Maestrat

L'interior i el litoral nord de la demarcació d'Alacant estan en avís groc per les nevades que es poden produïr a partir dels 400-600 metres durant les primeres hores d'aquest divendres. A més, la de Castelló també es troba en alerta de risc per vents i ambdues, per fenòmens costaners, segons l'Agència Estatal de Metereologia. 

Davant de les situacions de gelades i nevades, Emergències recomana utilitzar el telèfon per a aquelles telefonades imprescindibles així com que els infants estiguen allunyats d'estufes i brasers. També que vagen en compte que les estufes de carbó, elèctriques i de gas no estiguen pròximes a les cortines i prendre mesures per a evitar l'enverinament produït per brasers de llenya, carbó o gas en llocs tancats sense renovació d'aire.

A més, avisa també de la conveniència de desconnectar tots els aparells elèctrics que no siguen necessaris i tindre a mà veles, llanternes i piles, evitar corrents i exposar a l'exterior les persones sensibles, com ara els nounats, lactants, persones majors o amb malalties cròniques.

next