L'aeroport de Castelló vol atraure turistes polonesos

L'Agència Valenciana de Turisme i Aerocas estaran presents el cap de setmana al Tour Salon de Poznan
/ València
5 febrer 2018 01:00h
La ruta aèria que connecta Castelló amb Poznan va entrar en funcionament el passat mes de novembre amb dues freqüències setmanals.

L'Agència Valenciana de Turisme i l'aeroport de Castelló continuen la seua tasca promocional conjunta amb una acció en la localitat de Poznan, a Polònia, encaminada a posicionar la destinació i promoure l'arribada de turistes polonesos aprofitant la connexió aèria actual.

A partir de divendres, 9 de febrer, i fins a diumenge, 11, Turisme i la societat Aeroport de Castelló (Aerocas) estaran presents en el Tour Salon de Poznan, un esdeveniment que congrega els principals agents turístics de la zona. 

L'objectiu de la promoció és posicionar l'oferta turística de Castelló i promoure la ruta aèria que l'enllaça amb la ciutat polonesa. "Volem aprofitar l'oportunitat d'aquest enllaç per a projectar Castelló en un mercat emissor cada vegada més important com és Polònia", ha defensat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

El també president d'Aerocas ha afegit que una altra de les metes és promoure la ruta aèria que connecta Castelló amb Poznan, que va entrar en funcionament el passat mes de novembre amb dues freqüències setmanals.

Aquestes actuacions formen part del pla d'acció que desenvolupen de forma conjunta l'Agència Valenciana de Turisme, l'aeroport i el sector empresarial, amb la intenció de fomentar la desestacionalització del sector turístic, avançar en el posicionament internacional de la destinació i la vertebració de l'oferta, així com en la consolidació de les instal·lacions aeroportuàries de Castelló.

next