Diari La Veu del País Valencià
El Festival d’Arts Escèniques Tercera Setmana se celebrarà a València, Alacant i Castelló en maig i juny

El Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana ja té dates per a aquest 2018. Serà a Castelló on primer s’alce el teló d’aquesta tercera edició, que se celebrarà a la capital de la Plana entre el 31 de maig i el 3 de juny. València acollirà el certamen entre els dies 7 i 17 del mes de juny i a Alacant els espectacles es podran veure entre el 7 i el 10 del mateix mes.

Des del certamen han assenyalat que el nou equip directiu, al qual s’han sumat enguany el castellonenc Tomás Ibáñez i l’alacantí Paco Macià, ja està treballant en la programació del festival. Recentment, Ibáñez va estar a Xile, al Festival Internacional Santiago Off, amb la intenció d’establir sinergies amb el certamen sud-americà, un dels més prestigiosos del continent.

Aquesta mateixa setmana està previst que Tercera Setmana faça pública la convocatòria per a la recepció de propostes escèniques per a la seua exhibició en aquesta edició.

El teatre, la dansa, el circ, les arts de carrer i la música tornaran a ser la columna vertebral d’un festival que, amb solament dues edicions, ja ha rebut el reconeixement nacional de l’Observatori de la Cultura de Fundació Contemporània, on ha aparegut en el seu Informe sobre 2017 al rànquing dels millors valorats del País Valencià, recalquen els impulsors de la iniciativa en un comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa