Diari La Veu del País Valencià
Correa recalca al Congrés que el PPCV pagava en negre les seues campanyes electorals

El considerat capitost de la trama ‘Gürtel’, Francisco Correa, ha començat aquest dimarts la seua compareixença mitjançant videoconferència davant la comissió del Congrés que investiga el suposat finançament il·legal del PP recalcant que ja està “clar” com pagava el PPCV a la seua empresa els actes electorals que li va organitzar. D’aquesta manera, s’ha remés a la seua declaració davant l’Audiència Nacional en la qual va confirmar que part d’eixos abonaments es van fer amb diners negres.

Correa ha pres la paraula abans que començara l’interrogatori dels grups per a cerciorar-se que els comissionats tenien coneixement de l’escrit que el seu advocat va enviar a la comissió la setmana passada avisant que no anava a contestar les preguntes que pogueren perjudicar la seua defensa judicial. L’empresari ha explicat que la seua intenció era col·laborar amb la comissió, però que seguirà el consell del seu advocat. Encara així, ha recordat que en el judici sobre el suposat finançament il·legal del PP valencià tant ell com altres deu empresaris ja van reconéixer “clarament” com pagaven a la seua empresa, Orange Market, els actes que organitzaven per al partit al País Valencià.

“Jo no els vull fer perdre el temps, però ja ha quedat molt clar en el tema de València com ens abonaven”, ha afegit Correa abans de sotmetre’s a les preguntes dels diputats i sense esmentar expressament que alguns d’eixos esdeveniments es van pagar de forma il·legal.

Comparteix

Icona de pantalla completa