Diari La Veu del País Valencià
Ja es poden adquirir les entrades del concert de falles d’Escola Valenciana
RedactaVeu / València

A més, està habilitada la venda d’entrades a la botiga on-line d’Escola Valenciana sense cap cost addicional en aquesta adreça: www.escolavalenciana.org/falles i que per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’entitat de dilluns a divendres (de 9:00 a 14 hores) al telèfon 96 347 27 83 o per correu electrònic a [email protected]

Recordeu que l’aforament de l’Auditori Casa de la Cultura de Burjassot és limitat.

Enguany, el Concert de Falles manté el mateix preu que en l’anterior edició i suma un grup més al cartell. Aspencat, Pirat’s sound sistema, Pellikana i El Trineu Tanoka seran els encarregats de garantir la festa de la música en valencià el 17 de març.

L’obertura de portes del concert serà a les 20:00 i la música arrancarà a les 21:00 amb l’actuació de El Trineu Tanoka, seguits de Pellikana, Pira’ts i Aspencat.

El Concert de Falles està organitzat per Escola Valenciana i Reviscola i és l’inici de La Gira 2014 de música en valencià. Hi col·laboren: l’Ajuntament de Burjassot, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València i les Falles Populars i Combatives.

Per als menors de 16 anys, cal que us descarregueu l’autorització que trobareu en aquest enllaç, dur signat el document el dia del concert i presentar-lo en taquilla: http://www.escolavalenciana.com/arxiu/upload/gira/model_autoritzacio01.pdf

Comparteix

Icona de pantalla completa