Diari La Veu del País Valencià
Transparència col·laborarà amb la CVMC en qüestions relacionades amb la conselleria

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CMVC) han acordat iniciar els treballs per a la signatura d’un conveni de col·laboració. Així s’ha decidit en una trobada del conseller Manuel Alcaraz i el president Enrique Soriano en què s’han tractat diversos temes vinculats a la transparència.

El conseller ha afirmat que la televisió valenciana ha de ser “una peça clau” de la cultura, del coneixement, de l’autoestima i de l’autogovern del poble valencià i ha afegit que “una societat desenvolupada sense els seus mitjans de comunicació no es concep”.

Per a Alcaraz, “estem a la disposició de la Corporació per a col·laborar i opinar en aquells aspectes que puguen ser necessaris en àrees com transparència, participació, cooperació internacional o responsabilitat social”.

Per la seua banda, el president de la CVMC, Enrique Soriano, ha explicat que durant la reunió “hem estat avaluant la possibilitat de col·laborar en aquelles qüestions que són competència de la conselleria, fonamentals per a una corporació pública com és la valenciana”. Per açò, “establirem vies de col·laboració i en un futur ho formalitzarem”, ha afegit.

En aquest sentit, Soriano ha indicat que “començarem a treballar en la formalització d’algun tipus de conveni que aborde diferents aspectes relatius a la transparència”.

Comparteix

Icona de pantalla completa