Diari La Veu del País Valencià
Amazon repartirà a domicili a València productes frescs del Mercat Central i de DIA

Amazon Prime Now ha arribat a un acord amb un grup de comerciants del Mercat Central i DIA per a implantar a València el servei de compra per Internet de productes d’alimentació. Així, València es converteix en la segona ciutat del món en la qual Amazon oferirà lliuraments de productes de comerciants d’un mercat tradicional, després que comerciants del Mercat de la Pau, a Madrid, s’uniren al setembre de 2016.

Pel que fa a Dia, s’ha acordat el lliurament ultra-ràpid a través de la tenda virtual que la Plaça de Dia té en Amazon Prime Now després del bon acolliment del servei a Madrid i Barcelona, de manera que els clients de la ciutat del Turiapuguen triar entre més de 6.000 referències.

Productes com ara fruita fresca, verdures, pollastre i peix, així com vi, licors, paella i peix sec estaran disponibles a través de la web de Prime Now i de l’App i els clients podran rebre’ls en una hora o en franges de lliurament de dues hores al lloc que trien gràcies al servei Prime Now.

Per a utilitzar el servei és necessari fer una comanda mínima de 10 euros per tenda. Els clients de Prime Now poden triar rebre els seus productes en una hora per 6,90 euros, en franges de lliurament de dues hores de forma gratuïta per a comandes superiors a 50 euros o amb un cost d’enviament de 3,90 euros per a comandes d’un import inferior a aquesta quantitat.

Els productes de DIA es lliuraran des de les 10 del matí fins a mitjanit, els set dies de la setmana, mentre que els productes del Mercat Central de València es duran des de les 10 del matí fins a les 6 de la vesprada, de dilluns a dissabte.

El vicepresident i Country Manager General d’Amazon.es i Amazon.it, François Nuyts, ha explicat que “els mercats són un dels elements que sustenten la passió d’Espanya pel menjar” i, per això, en Amazon.es estan “encantats d’oferir als clients de València una selecció de productes de qualitat de comerciants del Mercat Central”. D’aquesta manera, València és “la segona ciutat del món en la qual Amazon ofereix lliuraments de productes venuts per comerciants d’un mercat tradicional”, ha afirmat.

“D’igual manera, estem encantats de seguir ampliant la nostra col·laboració amb DIA per a oferir el servei Prevalga Now als clients a València”, ha assenyalat.

Comparteix

Icona de pantalla completa