Diari La Veu del País Valencià
El debat de la presó permanent degenera en una picabaralla entre PPCV i Ciutadans al voltant del passat ripollista d’Emigdio Tormo

El passat d’Emigdio Tormo com a militant popular pertanyent al sector zaplanista alacantí i la seua relació amb l’expresident de la Diputació d’Alacant, l’imputat per corrupció José Joaquín Ripoll, ha irromput al ple de les Corts. Tormo era l’encarregat de defensar una esmena de Ciutadans a la Propoposició No de Llei del PPCV contra la revisió de la presó permanent revisable.

Els retrets de la ponent popular, María José Ferrer Sansegundo, per la volatilitat de la posició de Ciutadans al voltant de la cadena perpètua han ofés Tormo, qui ha carregat contra el PPCV per no acomplir les promeses electorals i ha volgut ridiculitzar els resultats del PP a les darreres eleccions catalanes. “El PP de Catalunya cap en un taxi”, ha proclamat Tormo a la tribuna, abans d’atacar amb els casos de corrupció que assetgen el PPCV.

Carregant el vídeo…

Ha sigut llavors quan Sansegundo li ha recordat que ell pertanyia a “eixe PPCV” i ella, no, i li ha demanat que explique quina era la seua relació amb José Joaquín Ripoll. Tormo s’ha defensat dient que era “un simple regidor”. De fet, l’ara diputat de Ciutadans era regidor a Elx i va arribar a ser director de l’Agència d’Energia, un organisme dependent de la Diputació d’Alacant quan la presidia Ripoll.

Tormo ha demanat a Ferrer Sansegundo que s’adreçara als actuals dirigents del PPCV perquè també ostentaven responsabilitats polítiques en l’època de la corrupció. Sansegundo li ha respost que ell no va abandonar el PPCV per voluntat pròpia, sinó que el van expulsar per la seua relació amb Ripoll.

Comparteix

Icona de pantalla completa