Camps s'aclama a "Déu" per a "veure" el seu viacrucis "amb una certa distància"

L'expresident percep que la seua "reputació" és manté "irreprotxable" entre els seus "amics, la família, alguns companys de partit i els veïns"
/ València
7 febrer 2018 01:00h
Francisco Camps ha declarat davant del jutjat d\'instrucció número 17 de València, imputat per la construcció del circuit de Fórmula 1.

Francisco Camps viu amb temprança i resignació el calvari judicial i polític que ha revifat les darreres setmanes, sobretot després de la confessió de Ricardo Costa davant de l'Audiència Nacional que el va situar al capdamunt de la trama de finançament il·legal del PPCV.

La nova estació de penitència oberta amb la imputació per les irregularitats en la construcció del circuit urbà de Fórmula 1 de València ha fet que Camps haja confessat als periodistes que l'esperaven a l'eixida de la Ciutat de la Justícia que "Déu també és una peça molt important en aquesta història."

"Les meues creences i la meua fe religiosa fan que tinga una força especial per a veure açò amb una certa distància", ha manifestat l'expresident de la Generalitat després de prestar declaració en el jutjat número 17.

Francisco Camps també està tranquil al voltant de la percepció pública de la seua figura. "La meua reputació és irreprotxable entre els meus amics, la meua família, molts companys de partit, els veïns on jo visc i per a mi mateix. Açò és el que realment importa en la vida; que la gent que et coneix sàpiga que eres una bona persona, que no has fet res fora de la llei, que tot el que vas fer ho vas fer en benefici de la Comunitat, que la política és una tasca noble i que uns altres intenten generar insídia, perquè creuen que així poden guanyar les eleccions", ha proclamat davant dels informadors.

L'expresident de la Generalitat ha assegurat que té "tranquil·litat absoluta" respecte de la celebració de la Fórmula 1 per la "consciència d'haver fet una cosa extraordinària per a València".

next