Diari La Veu del País Valencià
Angélica Such, processada en Gürtel, renuncia a l’acta de diputada

Europa Press / València.

L’exconsellera de Turisme Angélica Such, processada en el cas Gürtel, ha presentat hui dijous la seua renúncia a l’acta de diputada en les Corts Valencianes.

Segons han informat fonts de la Càmera valenciana, Such ha presentat aquesta mateixa vesprada la seua renúncia en el registre del Parlament autonòmic.

Angélica Such, llicenciada en dret, va ser triada diputada del PP per la circumscripció d’Alacant. En la Generalitat Valenciana, ha sigut titular de les carteres de Turisme (2007) i Benestar Social (2009), després d’haver sigut regidora en l’Ajuntament de Benidorm (Alacant).

La renúncia es produeix hores després que el president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, haja reiterat que totes aquelles persones que estiguen processades en casos vinculats a la corrupció “han de quedar fora de la vida política”.

“Estem treballant en açò i en pocs dies els podrem avançar una miqueta més”, ha assegurat després de la inauguració d’una jornada empresarial en ser qüestionat pels mitjans sobre la seua opinió davant el pròxim inici del judici per la peça 3 del ‘cas Gürtel’, que investiga suposades irregularitats en contractacions de la fira Fitur entre 2005 i 2009, en el qual estan processades les exconselleres de Turisme dels governs de Camps Milagrosa Martínez i Angélica Such.

Fabra està a l’espera de la dimissió de Milagrosa Martínez, també processada per Gürtel.

Comparteix

Icona de pantalla completa